Dalen Villmarkssenter

– tett på naturen

Jostein HellevikDalen Villmarkssenter er i hovedsak et sted der en kan oppleve variert villmark og virkelig komme tett innpå både fugler og dyr på en unik måte. Et liv med detaljert interesse for natur har gitt innehaver Jostein Hellevik de beste forutsetninger til å tilrettelegge både film og fotoarenaer som er spesialkonstruert for store og minnerike opplevelser.

I en årrekke har naturfotografer fra både inn og utland ankommet Tokke kommune og Dalen Villmarkssenter for å kunne utleve sine naturlige ønskedrømmer.

Småbruket Døli som ligger høyt oppi fjellsida over bygda er utgangspunktet til forskjellige fotoskjul i nærområdet som er plassert i ulike nydelige naturmiljøer – høydevariasjoner og biotoper tilhørende en mengde forskjellige arter fugler og dyr.

Hos Dalen Villmarkssenter kan en senke skuldrene og virkelig nyte det beste naturen har å by på i disse mektige områdene går fra høyfjell til de dypeste daler. Bortimot urørte bratte fjellsider – spennende bekkestrimler i dramatisk landskap – fossefall og klipper – fargerike blomsterenger – gamle tufter fra svunnen tid – hårete gammelskog og mosedekt skogbunn blant rotvelt og biotop som lever uten menneskelig inngrep – våtområder og postkortmotiver i alle retninger.

I disse unike villmarksområdene er det noe for enhver smak, der en kan velge i å betjene seg selv på egenhånd, eller benytte de ferdig tilrettelagte tilbudene.

Hovedhensikten fra vår side, er at du smiler ved avreise og vil lengte tilbake.

Vi kan ta imot enkeltpersoner – vennegjeng og grupper opptil 12 personer.