Bekkeskjulet

En helt spesiell atmosfære

Dette er et ganske lite og uisolert skjul som vi benytter fra mai til midten av august.

Det er god plass til 2 personer.

Plasseringen av dette skjulet er så lavt og så midt i en bekk som mulig. Du sitter da like foran en ganske stor kulp med tilkommende bekk med variert vannstand etter værmeldingene.

Det å benytte vann som tileggselement under fotograferingen er alltid spennende og kan gi spennende motiver.

I dette skjulet har vi som spesialitet å få en mengde ekorn ned i vann. Vi mater helt nedi vannskorpa og direkte ut i vannet, slik at du får mulighet til å knipse svømmende ekorn, noe som vi tror vi er alene om i Norge. På forskjellige måter kan vi tilrettelegge helt unik adferd på ekorn som en aldri har sett før.

Bekkeskjulet befinner seg under tunge lauvtrær i et bortgjemt lite lukket område med en helt spesiell atmosfære, nesten litt Amazonaslignende sted.

Lyset her er helt spesielt med strølys som forplanter seg gjennom lauvtrær taket og ned i vannflaten. I tunge regnværsdager, er det for lite lys her, men under fine soldager er det helt ypperlig. Lysen blir aldri for sterkt og hardt her.

Her er også mårens tilholdssted. Vanligvis er den innom hver eneste dag til litt forskjellige tidspunkt. Morgen/formiddag pleier å være den beste tiden, men den kan dukke opp når som helst.

En del fugler tiltrekkes også til dette stedet, og det blir tilrettelagt også for fuglebading som vi ofte ser på varme fine dager.

Bilder fra Bekkeskjulet

Praktisk informasjon

I Bekkeskjulet vil lyssterke objektiver være en fordel og ca 70-200mm vil være ganske optimalt. Her vil du kunne få motiver på inntil en meters avstand, men også større objektiver vil selvsagt gi fine muligheter til spesielle bilder og rekke utover spennende synsfelt.

Det er kun 30 meter å gå til skjulet.

Bekkeskjulet

  • Inntil 2 plasser
  • Mai - August
  • Brennvidde 50 - 500mm